draai het toestel naar portrait-modus

Over Meijton Interieurbouw

Een interieurbouwbedrijf in de breedste zin van het woord. Dat is Meijton Interieurbouw B.V. uit Dodewaard. Wij verzorgen grote en kleinere projecten. Vanaf advies, ontwerp en inmeten, tot productie en montage. Meijton produceert voor particulieren en bedrijven, maar ook in opdracht van bijvoorbeeld architecten en aannemers. Onze specialiteit is maatwerk interieur.

Familiebedrijf

Deels nog een familiebedrijf, maar inmiddels met een nieuwe kapitein aan boord. Even voorstellen : Roberto Perez, directeur/eigenaar van Meijton Interieurbouw b.v. in Dodewaard. Perez was meer dan twintig jaar actief als interieurbouwer in Arnhem toen hij in 2014 werd aangenomen als bedrijfsleider van Meijton. Juli 2017 nam hij het bedrijf in allround interieuroplossingen over.

Als klein bedrijf staan we dicht bij onze klanten. De lijnen zijn kort. Onze gekwalificeerde interieurbouwers en meubelmakers kunnen én doen vrijwel alles zelf, in onze eigen werkplaats. Waar mogelijk met hulp van ons mooie machinepark. Dat betekent dat we soepel en snel kunnen inspelen op uw wensen. En het is pas goed als u het zegt.

Kwaliteit en innovatie

Bij Meijton staan we voor kwaliteit, ongeacht het budget. We leveren gegarandeerd het optimale resultaat tegen de beste prijs. Om de kwaliteit te bewaken en waar mogelijk te verbeteren, volgen we de markt voor de nieuwste technieken en materialen. We investeren in innovatieve technologie, machines en apparatuur. Tegelijk koesteren we het ambachtelijke vakmanschap van onze gedreven meubelmakers en interieurbouwers. Een gouden combinatie!

Interesse?

Wilt u ervaren dat maatwerk niet duur hoeft te zijn? En dat we samen het interieur (of meubel) van uw dromen kunnen creëren? Laten we er eens rustig voor gaan zitten. Wanneer schikt het u?