draai het toestel naar portrait-modus

Interieurbouw

Interieurbouw. Voor de meubelmakers en interieurbouwers van Meijton het mooiste vak dat er bestaat. Voor u als ondernemer of particulier de kans op een onderscheidend maatwerk interieur of een uniek meubel. Op ambachtelijke wijze vervaardigd in onze eigen werkplaats in Dodewaard, geheel volgens uw wensen en passend binnen uw budget.

Interieurbouw in eigen beheer

Bij Meijton Interieurbouw doen we praktisch alles in eigen huis. Dat betekent dat u dankzij snelle levering op korte termijn al kunt genieten van uw nieuwe meubel of inrichting. Dat we ons flexibel opstellen, ook als u wijzigingen heeft. Dat ons maatwerk betaalbaar is, omdat wij geen tussenhandel kennen. Dat we alleen gebonden zijn aan afspraken met u. Want die staan. Daar kunt u van op aan.

Halffabrikaten

Meijton Interieurbouw fungeert ook als toeleverancier voor andere bedrijven. Zo leveren wij halffabrikaten aan keukenbedrijven, scheepsbouwers en bijvoorbeeld caravan- en camperbouwers. 

Interesse?

Zakelijk of privé op zoek naar oplossingen voor uw interieur? Meijton Interieurbouw denkt met u mee. Wij maken graag tijd voor u om er eens even met u over te sparren, vrijblijvend en in alle rust.

Neemt u contact op?